Ons team

dakwerkers
kraan dakwerken
Kurt
Stuk voor stuk uitblinkers

Maak kennis met onze dakwerkers

Ludovic, Melissa, Kurt, Aidan en Dirk vormen het kloppende hart van Algemene Dakwerken Dendauw. Ludovic deed eerst twaalf jaar ervaring op bij een dakwerkbedrijf en startte nadien met zijn eigen zaak. Hij vat vol enthousiasme alle kleine en grote projecten aan. Zijn partner Melissa neemt de administratie voor haar rekening. 

 

Krachtpatser Kurt heeft ook al heel wat jaren ervaring op de teller staan en weet met elk dakwerk raad. Kurts zoon Aidan combineert dan weer zijn kennis van schrijn- en dakwerken om van ieder project een succes te maken. Dirk, ten slotte, heeft ervaring met alle facetten van dakwerken.

 

Om u een snelle en efficiënte service te kunnen leveren, maken wij tijdens onze werken gebruik van onze degelijke verreiker (ook wel de Manitou genoemd). Wij hechten veel belang aan een transparante communicatie en gebruiken steeds kwaliteitsmaterialen. Zo bent u verzekerd van een vlekkeloze samenwerking. Dakwerken op de planning staan? Twijfel niet langer en doe een beroep op ons ervaren en dynamische team!

Algemene Dakwerken Dendauw

Wij staan tot uw dienst

ludo
Ludovic
Zaakvoerder
kurt
Kurt
Dakwerker en krachtpatser
melissa
Melissa
Medezaakvoerder
dirk
Dirk
Veelzijdige dakwerker
aidan
Aidan
Dakwerker en Schrijnwerker
manitou
De 'Manitou'
Verreiker

Meer weten over ons team?

Contacteer ons dan voor meer informatie!