Daken reinigen & ontmossen

reiniging dak
Weg met mos, algen & stof

Met de vuilfrees
in de aanslag

Mos, algen en ander vuil kunnen uw dak fel beschadigen. Ze veroorzaken lekken en scheurtjes, dus het is noodzakelijk om uw dak op tijd te laten ontmossen en te reinigen.

 

Bij Algemene Dakwerken Dendauw maken we gebruik van een vuilfrees i.p.v. een hogedrukreiniger om geen schade toe te brengen aan uw dakpannen of leien. Wij reinigen ook gevels als u dat wenst.

Onze werkwijze

We onderwerpen uw dak of gevel ook steeds aan een grondige inspectie om het daarna te herstellen indien nodig. Vervolgens behandelen we uw dak of gevel met een coating naar keuze. U kunt kiezen voor een anti-moscoating of voor een impregnatie

Ontmossen volgens uw noden

gevelreiniging wit detailgevelreiniging wit detail na

Daken schilderen

Vooraleer wij uw dak kunnen verven, reinigen we het eerst grondig. Als u dat wenst, kunt u ons contacteren voor een totaalservice: we reinigen uw dak en brengen nadien een gekleurde en beschermende coating aan. Zo bent u zeker van prachtige resultaten tegen een goede prijs-kwaliteit.

 

Uw dak ziet er als nieuw uit zonder dat u ingrijpende dakwerken hoeft uit te voeren. De gekleurde dakcoating die wij gebruiken, is geschikt voor alle types dakbedekkingen (behalve natuurleien). We brengen de coating machinaal aan met onze airless spuitmachine

Uw dak laten reinigen, ontmossen of schilderen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!