Daken reinigen & ontmossen

dakreiniging
Weg met mos, algen & stof

Uw dak laten reinigen of ontmossen?

Mos, algen en ander vuil kunnen uw dak fel beschadigen. Ze veroorzaken lekken en scheurtjes, dus het is noodzakelijk om uw dak op tijd te laten ontmossen en te reinigen

Bij Algemene Dakwerken Dendauw maken we gebruik van een vuilfrees i.p.v. een hogedrukreiniger om geen schade toe te brengen aan uw dakpannen of leien. Naast uw dak reinigen wij uw gevel als u dat wenst.

Gevels & daken reinigen als troef

We onderwerpen uw dak of gevel bovendien aan een grondige inspectie om de beide daarna te herstellen indien nodig. Vervolgens behandelen we uw dak of gevel met een coating naar keuze. U kan voor een anti-moscoating of voor een impregnatie kiezen.

Ontmossen volgens uw noden

hellend dak gereinigd
gevelreiniging wit detailgevelreiniging wit detail na

Tijd om uw dak te laten schilderen?

Vooraleer wij uw dak kunnen schilderenreinigen we het eerst grondig. Als u dat wenst, kan u ons contacteren voor een totaalservice: we reinigen uw dak en brengen nadien een gekleurde en beschermende coating aan. Zo bent u zeker van prachtige resultaten tegen een goede prijs-kwaliteit.

Uw dak ziet er als nieuw uit zonder dat u ingrijpende dakwerken hoeft uit te voeren. De gekleurde dakcoating die wij gebruiken, is geschikt voor alle types dakbedekkingen (behalve natuurleien). We brengen de coating machinaal aan met onze airless spuitmachine

Uw dak laten reinigen, ontmossen of schilderen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!